Leandra, SoMe! Leandra, SoMe! - tekstschrijver, redacteur, marketeer, vertaler, transcreator, dichter, Spijkenisse, Rotterdam, Westland, Zwolle Leandra, SoMe! - hallo@leandrasome.nl - 00 31 6 45 426 438 - tekstschrijver, redacteur, marketeer, vertaler, transcreator, dichter
SoMe! vertaalt

Behalve voor het schrijven van jouw verhaal, kan je ook bij mij terecht voor het vertalen van je verhaal. Of eigenlijk noem ik het liever transcreatie. Niet letter vertalen dus, maar vertalen en waar nodig gelijk herschrijven om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

Transcreëren doe ik van en naar het Engels en Duits.

Nederlands - Engels
Nederlands - Duits
Engels - Nederlands
Duits - Nederlands

Ben je op zoek naar een goede vertaling vanuit, of naar, een andere taal, dan help ik je graag zoeken binnen mijn netwerk.

Welk specialisme?

Voor het vertalen geldt eigenlijk hetzelfde als voor het schrijven. Ik heb ervaring in sectoren als de sierteelt en groente- en fruit, maar vertaal bijvoorbeeld ook voor tuincentra en elektronica ontwerpers. Ik vertaal handleidingen over moestuinieren, blogs, productteksten, technische nieuwsartikelen en persberichten.

Ik schuw ook bij het vertalen geen onderwerpen en schakel waar nodig mijn eigen professionele hulptroepen in om ervoor te zorgen dat jouw vertaling precies dat vertelt, waar je jouw doelgroep mee weet te bereiken.

Zoek je een goede vertaler/ transcreator?

Bel Leandra, SoMe! op +31 6 45 426 438 of mail naar hallo@leandrasome.nl